CATALOG
Rusa

Soluții gratuite pentru colectarea apelor meteorice pentru case particulare


În planurile D-ră este realizarea visului de a construi o casă, o locuință modernă confortabilă la care visați atât de mult timp? V-ați imaginat casa ca un loc cald, curat și liniștit în care vă petreceți momentele cele mai plăcute cu familia și prietenii pe un gazon amenajat cu flori în jurul casei?
 
Dar imaginați-vă că casa este construită și apare umezeala și mucegaiul, după ploaie gazonul amenajat este inundat permanent, iar în jurul casei, în timpul iernii, se formează un patinoar din gheață periculos.
 
Visul D-ră poate fi realizat, compania noastra vă oferă un nou serviciu Soluții Tehnice GRATUITE pentru colectarea, devierea și epurarea apelor meteorice. Pentru orice tip de proiect (mic sau mare), sau dacă proiectul (visul) ține de reconstrucție, sau a-ți construit o casă și aveți probleme cu colectarea și devierea apelor meteorice (ape pluviale și acele rezultate în urma dezghețurilor pe timp de iarnă) - noi suntem gata să vă ajutăm!
 
Pentru a comanda Soluția Tehnică GRATUITĂ trebuie să apelați la numărul de telefon în contacte, sau să trimiteți un e-mail cu descrierea problemei și să indicați numărul D-ră de contact, penru a lua legătura cu D-ră, la adresa: proiect.standartpark@gmail.com 
 
Aveți încredere în experiența profesioniștilor noștri, și noi vă transformăm visul în realitate!GALERIE